SKLADOVÁNÍ

Hledáte prostory pro pravidelné či jednorázové uskladnění zboží či materiálu? Neváhejte a kontaktujte nás. Tým BAUER Solution je Vám vždy plně k dispozici.

Od samého začátku svého vzniku se věnujeme skladovacím službám. Pro potřeby našich partnerů držíme v pohotovosti skladovací plochy s výměrou 500 m2.

Náš sklad je časově flexibilní a plní potřeby zákazníků NON STOP. Sklad se nachází v areálu bývalých papíren v Plzni – Bukovec.

Sklad je suchý, čistý, není temperovaný a nemá regálový systém. Výška skladovací haly je v její nejmenší části 4 metry. Manipulaci materiálu obsluhujeme moderním vysokozdvižným plynovým vozíkem, paletovým vozíkem na elektrický pohon a ručním paletovým vozíkem.

Vozidla vykládáme/nakládáme zadní částí návěsu/přívěsu z rampy přímo do skladu, v případě potřeby je možné složit/naložit zboží i ze strany, a to buď z dlouhé boční rampy nebo na přilehlém parkovacím stání o výměře 1000 m2.

Pro skladovací potřeby je k dispozici i plachtový návěs pro přepravu 33 europalet.

Vždy hledáme se svými zákazníky dobré logistické i obchodní řešení založené na vzájemné důvěře a obchodní spolehlivosti.

  • Vytvořil: abson
    25 / Únor / 2019